4.- Rural Cat, Curs de Botànica.


Entra a formar part de la Comunitat Virtual RuralCat, i comprova tot el que el Portal t’ofereix!

 

Comunitat RuralCat

RuralCat és un portal obert a tothom però només registrant-te com a membre pots gaudir de determinats avantatges, com inscriure’t a cursos, utilitzar algunes de les eines de gestió empresarial o rebre sms amb informació sobre avisos fitosanitaris i de baixes temperatures.

A més a més, formant part de la nostra Comunitat obtens una adreça de correu electrònic de RuralCat  i pots contactar en xarxa amb altres membres i accedir a subcomunitats temàtiques, com les de Sanitat Vegetal o Reg. També pots fer ús dels fòrums, la biblioteca, l’agenda i l’espai wiki, on pots deixar les teves pròpies aportacions.

La Comunitat RuralCat té per objectiu esdevenir un punt de trobada cabdal, on la comunicació i el debat siguin les eines que permetin resoldre les qüestions del dia a dia i, al mateix temps, oferir una àmplia varietat de recursos per enfortir a llarg termini la nostra tasca al sector agroalimentari.

Acces:

https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/login

 

Et agradaria realitzar un Curs en Català a través de Rural Cat?
Curs de Botànica
$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()
Informació general
Aquest és un curs obert però està especialment adreçat als alumnes que estan seguint un itinerari formatiu dins del procés d’incorporació a l’empresa agrària.

Els estudiants faran tot el curs a distància, via Internet, a través del portal RuralCat, on trobaran els continguts i activitats del curs. Comptaran amb un/a tutor/a que els acompanyarà i farà el seguiment durant tot el seu aprenentatge. Les comunicacions es faran preferentment per correu electrònic.

Informació: 

Deixa un comentari. Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s