5.- Objectius i desitjos d’aquesta pàgina web.


En aquesta pàgina web, els seus continguts són inserits de forma completament altruista, en ella ningú paga ni cobra per la inserció dels seus diversos continguts.

L’objectiu de l’autor d’aquesta pàgina és inserir qualsevol tipus d’informació de diversa procedència i autors, sempre que aquesta sigui coherent i des del seu punt de vista, interessant per la diversitat de visitants procedents de diverses parts del Planeta, entre les quals tenen preferència, els visitants de Catalunya, Espanya, resta de la península Ibèrica i de les tres Amèriques i alguns països de la Unió Europea.

Si algú, pel motiu que sigui, no està d’acord en que els seus continguts siguin editats en aquesta pàgina web, ens pot enviar un correu electrònic manifestant i després de la seva recepció procedirem al seu esborrat.

Si t’agrada escriure en aquesta pàgina algun tema que el teu creguis d’interès general, que sigui coherent i sense paraules insultants i que et coneguin a la península ibèrica i en altres parts del Món, enviem els teus treballs a: progres.i.natura @ gmail.con només has de posar el títol, el contingut, i al final l’autor i un correu de contacte perquè els teus lectors opinin.

Proponent: Elhiot Roures (Elías Roures Ferrero), autor d’aquesta pàgina web.

Deixa un comentari. Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s