La Universitat de la Vida.

On més i millor he après sempre, ha estat a la “Universitat de la Vida”. Aquesta amb les seves virtuts, amb els meus errors, amb els meus èxits, amb els meus mitjans i la seva diversitat, m’han aportat saviesa, paciència, sensibilitat, desitjos d’ajudar amb fets, patiment, moments feliços, situacions de ràbia i impotència, així com moments de enveja sana cap a altres persones pels seus coneixements i actes positius. Tot això, ha creat al meu cap, les condicions idònies suficients per intentar en cada moment de la meva vida; “Subsistir aprenent i ajudant a la Gent”.

Autor: Elias Robles (professor Saile Selbor), Elhiot Roures.

Deixa un comentari. Deja un comentario

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s