Electromagnetisme /Electromagnetismo.

Magnetisme de líquids ( Curiós i positiu?).

Magnetización de líquidos ( Curioso y ¿ positivo?)

Electromagnetisme /Electromagnetismo

Tècnica.- Omple un got de cristall amb aigua mineral sense gas diposita aquest (got) sobre una superfície horitzontal ( taula ), sientate  en una cadira de la forma més còmoda possible, tot seguit envolta el got amb els palmells de les teves mans de manera que es toqui els rovells dels dits d’ambdues mans, seguidament fixa la teva vista en la superfície del got ( aigua). Intenta deixar la teva ment en blanc sense separar la teva vista de la superfície de l’aigua, durant cinc minuts, procurant no separar les teves mans de la part exterior de la superfície del got.

Técnica.- Llena un vaso de cristal con agua mineral sin gas deposita este (vaso) sobre una superficie horizontal ( mesa ), siéntate en una silla de la forma más cómoda posible, acto seguido rodea el vaso con las palmas de tus manos de forma que se toque las yemas de los dedos de ambas manos, seguidamente fija tu vista en la superficie del vaso ( agua). Intenta dejar tu mente en blanco sin separar tu vista de la superficie del agua, durante cinco minutos, procurando no separar tus manos de la parte exterior de la superficie del vaso.

Transcorregut aquest temps podem aplicar aquesta dita de: “ l’aigua fa miracles”. Tindrem aigua  magnetizada.

Transcurrido dicho tiempo podemos aplicar  ese dicho de: “ el agua hace milagros”.Tendremos agua magnetizada.

Propietats que se’ls solen atribuir a aquest tipus d’aigües: Relaxant del sistema nerviós, armonizador orgànic natural, etc.

Propiedades que se les suelen atribuir a este tipo de aguas: Relajante del sistema nervioso, armonizador orgánico natural, etc.

Ús: Es poden prendre fins a litre i mitjà diari,.

Uso: Se pueden tomar hasta litro y medio diario,.

Durada: Aquesta Teràpia es pot repetir durant mesos, anys i fins i tot tota la vida, doncs com Tècnica  Psicoterapéutica pot o no produir efectes, però el que si que aquesta clar és que és un mitjà per a beure més aigua i, per aquí si que funciona.

Duración:  Esta Terapia se puede repetir durante meses, años e incluso toda la vida, pues como Técnica Psicoterapéutica puede o no producir efectos, pero lo que si que esta claro es que es un medio para beber más agua y, por ahí si que funciona.

Esto lo investigo hace algunos años: Elias Robles Ferrero, Anciano sabio, estudioso en medicina bio energética humana,

Deixa un comentari. Deja un comentario

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s