Les meves Reflexións Socials.

001.- “Els que sofreixen la misèria en les seves carns, no són miserables: Són les autèntiques víctimes. Els que activa o passivament la permeten, aquests són uns inepts i els autèntics “miserables”.

002.- “Quan una persona té unes idees, que són i les sent seves i per por o, prudència no les  transmet, és perquè en el fons aquestes idees no li pertanyen”.

003.- “L’autèntica veritat té diversos camins i tot dependrà a cada moment de la persona que en aquests instants la transmeti” i segons a qui l’hi manifesti?

004.- “Jo mentalment em sento lliure, però físicament sóc esclau de la meva impotència en el meu propi entorn”.

005.- “Catalunya, solament va a poder ser plenament lliure, quan totes les persones que visquin en ella, mental i físicament, la sentin com a seva i solidàriament compleixin amb els seus drets i obligacions com a ciutadans lliures”.

006.- “Els meus enemics no són els que escolten les meves reflexions i les valoren o, no les accepten, els meus enemics són els que no els interessa el que sento, la qual cosa pinso o, la qual cosa dic”.

007.- “La llibertat, la invento l’ésser humà, la va escriure, lluito per ella, però encara genèricament, no sap com aplicar-la”.

008.- “Els problemes, per moltes voltes que tu els donis, estan aquí i no canviaran, només si tù canviés el teu estat anímic,  si els acceptes i intentes la seva solució”.

009.- “L’important en la vida d’una persona hauria de ser, pensar, transmetre i buscar les respostes al transmès, encara que no sigui coincident”.

010.- “La misèria, com un pantà té els seus límits de capacitat, si el plenes sobre el seu límit, aquest rebenta i ho arrasa tot al seu pas”.

Autor d’aquestes reflexions procedents d’un dels meus llibres registrats “Els meus Critiques Socials”: Elias Robles Ferrero, lliure pensador, agnòstic i alquimista mental.

Deixa un comentari. Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s