“Jo vaig estar un Activista Crònic a Catalunya”.

“Jo vaig estar un Activista Crònic a Catalunya: Té 300 pàgines. Al mes de maig, un dissabte a la tarda, faré la presentació d’aquest llibre, en un Centre situat al Sagrada Família, Sortida a Marina. a Barcelona. Intueixo que els assistents us va a agradar un munt escoltar la seva lectura i reflexions.

Convido a tots els meus seguidors de twitter i d’altres mitjans, a més de persones particulars.

Intueixo que les persones que estimen la llibertat, creuen en la justícia i odien la mentida, si poden i els és factible l’horari i el dia, segur que vindran?

LÁutor d´aquest Llibre: Elias Robles

Contacte e informació: progres.i.natura@gmail.com  Elias Robles.

Una resposta a ““Jo vaig estar un Activista Crònic a Catalunya”.

Els comentaris estan tancats.