Coses sobre la vida, la feina i la mort.

Avui se m’ha ocorregut exposar algunes de les meves reflexions crítiques personals, que penso que possiblement alguns de vosaltres, com a mi, al jo sentir-les i escriure-les en el seu moment, em va passar, espero que aquestes et facin reflexionar i modificar alguns conceptes de la teva vida en aquest quefer diari:

  • “El Mundo comença el dia que un neix i s’acaba el dia en què un mor”. Pots estar segur, que possiblement, una setmana després d’haver-te mort a tu et va a importar tres nassos que els Andorrans arribin a Mart, saps per què?, molt senzill, “tu ja no existeixes en aquest Món Físic”, i no existeixes perquè el teu món es va acabar, al tu morir-te.
  • “Qui pensi que la feina és alguna cosa més que un mitjà per aconseguir un fi, li puc assegurar que s’equivoca: Els humans actuals vivim en una societat global i l’únic objectiu és el consum”.

Una empresa es contracta i ens utilitza com un mitjà de producció (una eina de treball); Nosaltres per uns incentius que ens permetran aconseguir mitjans i també útils, oferim el nostre temps i els nostres coneixements; Si som feliços, patim, caiem malalts o ens potejant, aquest és el nostre problema i no el de l’empresari “.

Si fóssim coherents i juts amb nosaltres mateixos dividiríem el dia de 24 hores, en tres parts de 8 hores cada part:

Dedicarem 8 hores per treballar. 8 hores per a nosaltres mateixos o, els nostres familiars i amistats i les restants 8 hores per descansar.

“La tecnologia cada vegada ens fa més esclaus, ja que gairebé sense adonar-nos, ens roba la llibertat i ens fa més dependents del punyeter consumisme i les seves adverses conseqüències”:

Cada vegada més misèria i pobresa. Cada vegada els rics són més rics i més insensibles i hermètics.

Amb franco, vaig ser ant sistema, a la donem gràcies, no sóc ant sistema, però si, activista, des de 1960 fins ara, no he deixat de ser republicà.

Text procedent del meu llibre Registrat a nivell universal: “Jo he estat un Activista Crònic a Catalunya”.

Autor: Elias Robles, un ciudadano del mundo que cree en la libertad de las personas y de los pueblos, que odia las injusticias y con sus medios y limitaciones lucha donde, cuando y como sea, contra ellas.