Si jo anés científic o, un místic?

 

Si jo anés Científic pensaria: Que després de la mort cadascuna de les parts que formen un organisme viu, tornarien als seus orígens:

 • La Part fisiològica tornaria a formar part de la Terra
 • La part energètica tornaria a formar part de l’Univers, diluint-se en ell i per tant desapareixent a tots els nivells de consciència.

Si jo anés místic desitjaria amb totes les meves forces que:

 • La Part fisiològica tornaria a formar part de la Terra.
 • La part energètica evolucionés feia Plànols Superiors de Consciència,  l’objectiu final de la qual anés trobar-me en Harmonia amb mi mateix i com a conseqüència a això, que es donessin les condicions de connectar amb l’Energia o, Energies Superiors, dins de la seva pròpia Immensitat.

 • Possiblement tu et pensis:

  Que nassos sóc jo, si Científic, Misticista o, Ateu?

  La meva resposta:

  En segons quines fases o situacions de la meva vida, les tres coses. El que m’ha portat genèricament a ser Agnòstic, crec que alguna cosa deuria haver-hi, però solament ho sabré quan mori i t’asseguro que en el més profund de mi Ser, m’agradaria que quan aquest moment arribi,  Alguna cosa hi hagués?

  D’haver-hi un Ordre Superior que regeix o, hauria de regir intel·ligentment?,  l’actual Univers, aquest Ordre o, Ser Superior?, possiblement sigui Superior, però terriblement insensible, insolidari i sanguinari.

  Autor: Elies Roures, un ciutadà del Món que estima la llibertat de cada individu, creu en la igualtat universal de les persones i en el dret a decidir sobre la seva pròpia llibertat i la dels altres també, dins el respecte mutu decideixin la seva i comparteixin la solidaritat social i la convivència mútua universal.

  Text procedent del meu llibre Registrat a nivell universal: “Jo he estat un Activista Crònic a Catalunya”.