A aquells que governin on governin?

Senyors demòcrates?: Els convido a reflexionar i al fet que penso que molts de vostès creuen que la misèria, el poder, la riquesa, la mort i la indiferència encara són generoses amb vostès, però el temps dels quals sofreixen la misèria, perquè no disposen dels mitjans adequats per vèncer la seva misèria, limitada aquesta les estructures del País en el qual viuen, pot arribar el moment en què la seva angoixa i la seva impotència faci que no tinguin por a la mort.

Quan una persona no pot més, acaba rebentant i destruint alguna cosa molt bonic, que funcionar bé pot ser molt important per a un col·lectiu, em refereixo a la Democràcia.

En aquest cas, això podria ser terrible, ja que totes les revolucions socials han començat per la misèria, l’angoixa i la impotència d’uns, generades pels altres.

La meva reflexió: Que ho sapiguem tots els catalans: La independència la aconseguirem des de el Parlament de Catalunya, mai al Parlament Espanyol. pensa-t’ho.

Autor: Elies Roures, un ciutadà del Món que estima la llibertat de cada individu, creu en la igualtat universal de les persones i en el dret a decidir sobre la seva pròpia llibertat i la dels altres també, dins el respecte mutu decideixin la seva i comparteixin la solidaritat social i la convivència mútua universal.

Text procedent del meu llibre Registrat a nivell universal: “Jo he estat un Activista Crònic a Catalunya”.