Excursió Mistica a la Font de l’Amigó a Badalona.

Excursió Mistica a la Font de l’Amigó a Badalona.

Diumenge 30 de setembre 2018

9 a 9,15 hores: Primera concentració en Pompeu Fabra de la linea lila 2> a Marti Pujol.

 9,45 hores: Rotonda parada autobusos de l’hospital de Can Ruti
10,00 hores: Pujada agradable fins a la font de l’Amigó, en la qual es donaran diverses explicacions de caràcter botànic i ecològic.

10,30 hores: Arribada a la font de l¨Amigó: Descans i col·loqui obert de 30 minuts.

11,00 a 13 hores: En un entorn tranquil especial, es faran curioses i relaxants activitats amb teoria i pràctiques sobre desplaçaments intermentals, utilitzant la informació emmagatzemada en el nostre cervell, tant de la nostra vida, com l’aportada genèticament pels nostres pares.

Les persones que ho desitgin podran comentar les seves experiències viscudes.
En aquestes dues hores es realitzaran dues sessions de 45 minuts cadascuna.
Els dos quarts d’hores restants, es comentaran les experiències.

Consells importants:
Aliments: Una ampolla d’aigua d’un litre, dos entrepans, un per la rotonda de Can Ruti i un altre per a la font de l’Amigó, també es poden portar fruita seca.
És molt important portar calçat i roba de muntanya. Encara que ja és tardor, s’aconsella portar gorra, barret o un mocador al cap.

També s’aconsella a ser possible, portar un bastó per caminar per la muntanya.

No ens farem responsables de les persones menors de 16 anys, excepte si van acompanyades dels seus familiars.

Es lliurarà un imprès amb l’experiència, per poder-la realitzar totes les vegades que pugui, a casa o en un altre lloc tranqulo.

Coordinador i realitzador d’aquesta activitat: Elhiot Roures (Elias Robles Ferrero), persona jubilada, experta en aquests temes.

Més informació:
Elias: 652.671.731 o, progres.i.natura@gmail.com

És molt important informar-se el dia anterior de la situació climatologica d’aquest diumenge a Badalona i el seu entorn.

En aquesta excursió naturista a peu, ningú paga, ni cobra per realitzar-la.
S’aconsella portar un quadern d’apunts i un bolígraf.
No sé permetrà per ètica i intimitat personal, realitzar fotos individuals o en grup sense l’autorització de les persones interessades.

  • Diverses persones m’han comentat que defineixi d’alguna manera els meus coneixements sobre els temes que hi ha projectat realitzar en aquesta excursió: Alquimista Mental Agnòstic, expert en Botànica medicinal i Ancià Savi .
  • Aquesta serà la meva última activitat, ja que la meva edat (72 anys), no em permet llibertat d’acció.

Itinerari del Torrent de l’Amigó:

L’itinerari s’inicia a la rotonda de Can Ruti, on conflueixen les parades d’inici – final dels autobusos B-12, B-19, B-26, B-24, B-27 i BDO, que poden apropar els visitants al punt de partida de l’itinerari

L’itinerari transcorre pel marge dret del torrent, des de l’inici fins a la font de Amigó En aquesta zona es poden observar alzines i roures de bones dimensions, així com espècies pròpies de torrents i rieres, com els oms, els pollancres i alguns àlbers i freixes que han estat objecte d’algunes reforestacions realitzades en aquesta zona.

En arribar a la font de l’Amigó continuarem vessant amunt, per un camí que condueix a un mirador. El camí transcorre pel vessant de solana, gairebé a mig camí entre la carena i el fons de la vall; però el punt que ofereix la millor panoràmica de tot el recorregut és el Turó, des d’on s’identifiquen bona part dels cims que circumden la vall de Pomar, la zona de Can Ruti i el Torrent de l’Amigó. Es poden reconèixer entre d’altres els cims del Turó de l’Home (on hi ha el dipòsit), el cim i el coll de Fra Rafel i la Coscollada.

El camí descendeix des del Turó d’en Seriol fins a coincidir, ja prop de can Ruti, amb el GR-92, a l’alçada d’on hi ha la cadena de la font del Goig (a tocar de les antigues escoles). Seguirem la pista ja asfaltada fins a la rotonda de Can Ruti on hem iniciat l’itinerari (a uns 75 metres escassos)

Procedencia d´aquesta informacio: Ajuntament de Badalona

http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dDocName=AJB014938#wlp_contingut_estatic

Anuncios

Deixa un comentari. Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s