Somnis, desitjos i èxits

 

Foto del lago Maurice al Pallars Sobirà (Catalunya).  Autor: Elhiot Roures.

Fa uns dies pensant en profunditat en la història, en les realitats i, en les incoherències d’Europa, la qual cosa em porto sis llargues hores, això em va fer arribar a la conclusió de definir-los com “somnis, desitjos i èxits, esperant que a vosaltres , com a mi, aquestes reflexions meves us facin meditar en profunditat, sobre aquests tres conceptes.

Somnis:
Són els que cada individu en la seva immensitat interior desitja viure, tant individual, com col·lectivament en una societat diversa, la qual busca un bell somni, que consisteix a viure i compartir en harmonia, les seves necessitats, els seus èxits i les seves esperances en un futur millor dins d’una societat (Europa), la qual durant els últims dos mil cinc-cents anys de la seva història, fins ara, ha sigut incapaç d’aconseguir-; Espero que amb el nou ordre que col·lectivament aquesta intentant crear, per fi els europeus aconseguim viure i compartir en harmonia, les nostres necessitats, els nostres èxits i les nostres esperances d’un futur millor dins d’una societat homogènia en la qual tots siguem part i beneficiaris d’ella i entre tots en harmonia, puguem decidir i actuar.

Desitjos:
Que aquest col·lectiu actual deixi de ser una “societat financera” (Unió Europea) i faci seus els desitjos dels seus habitants, que no són altres que el viure solidàriament defensant l’equilibri, la justícia, els drets i les obligacions col·lectives de tots, esteses aquestes: a tots els ciutadans que en formen part i no com en l’actualitat, només als personatges que formen part del curiós i mal definit (des del meu humil punt de vista) Parlament Europeu o, Banc Central Europeu.

Assoliments (èxits):
Deixar-nos d’una vegada de fixar-se només en les diferències econòmiques, ideològiques, ètniques i socials de les realitats existents dins d’ella (Europa) i d’una punyetera vegada, tots en harmonia, amb intel·ligència i desitjos, creiem la nostra nova llar: l’autèntica Unió Europea o, els Estats Units d’Europa, en els quals tots hi capiguem, sense que es tinguin en compte la seva zona de residència, els seus sentiments socials o, les seves creences religioses, agnòstiques o, laiques, però això si, respectant en cada moment els costums , la seva llengua i la seva cultura, de tots els petits o, més grans estats que en formen part (Unió Europea).
En aquest Nou Ordre, cabríem perfectament, tant els vells Estats actuals, com els nous (Catalunya) i els que encara no en formen part (Turquia), però si d’Europa.

La meva reflexió final:

Si estimes la teva llibertat i no la tens, però la necessites, busca’t la complicitat d’altres i dialoga per ella fins a la sacietat, les cadenes quan es porten molt temps acaben fent nafres, les quals amb el temps, et acabessin matant mentalment.

Estar dins o fora d’Europa no és important, l’important és ser i sentir-se lliure en el teu propi país (Catalunya) i dins i fora d’ella.

El pitjor enemic de tots els éssers humans, no són ells mateixos, ho és un enemic invisible, anomenat diners, del qual tots som esclaus.

Autor: Elhiot Roures (Elias Robles Ferrero)

Texto extraido de mi libro registrado a nivel universal, en el Registre de la Propietat Intel.lectual del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya titulado : “Jo he Estat un Activista Crónic a Catalunya”. (1973-2016)     * Aquest llibre sortirà al món en forma literària, quan jo mori,

Anuncios