A Catalunya i a tots els catalans.

Jo sóc Catalunya®.


Cadenes porto a la meva Ànima que frenen la meva llibertat.
Cadenes ja rovellades que no em deixen cridar.
Les coses que porto a la meva Ànima, que em intenten asfixiar.
Quan jo un dia sigui lliure, mil coses voldré explicar,
mil coses que porto dins, que ara no puc expressar.
Per què cadenes m’han posat, que trenquen la meva llibertat?
Fins al dia en què jo sigui lliure, no parare de cridar,
perquè tots em sentin, perquè ja no aguanto més.
La impotència em domina. em corroeix la falsedat.
Odi, ràbia i impotència hi ha a la meva Ànima, enyoro la meva llibertat.
Per això:
Cadenes porto a la meva Ànima, que frenen la meva llibertat.
El dia que me les treguin, ningú més me les posarà.

Aquest humil poema meu es el dedico a Catalunya i a tots els catalans que la sentin i la vulguin fer seva. Segurament hi haurà a Catalunya alguns milions de persones que per unes circumstàncies o altres han sentit i porten temps sentint les seves mateixes sensacions.

Fa molt de temps que jo crit als quatre vents el que sento i el que crec que he de dir, però les cadenes m’oprimeixen tant que la meva veu és feble.

Autor: Elhiot Roures®  (Elias Robles Ferrero) texts procedents del meu llibre registrat a: El Registre de la Propietat intel.lectual del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, titulat: “Mis Vibraciones Mentales”.Badalona a 11 de juny del 2013

Anuncios