Necessitem Voluntaris per Important Projecte Solidari.

Llibre Solidari: “Mis Nueve Senderos Mentales”.

Per la present us comunico que el meu llibre solidari, sortirà de la impremta dimecres que ve 24 o, el dijous 25.  Aquest llibreés es vendrà, prèvia petició: A Hospitals i Ambulatoris de l’Ârea Metropolitana de Barcelona.

Per a això seria la nostra il·lusió i desig, seria poder comptar  amb persones jubilades (com jo), com persones que han passat una situació de càncer (com jo) i amb diverses persones de qualsevol edat (entr 18 i 65 anys), que els agradi col·laborar amb nosaltres en aquests llocs, dues hores, un cop a la setmana, si és possible els dilluns al matí (de 10 a 12), per això era la idea dels jubilats i homes savis i solidaris (com jo). Tots sereu ben venidos.No importa que parlis en catán o, castellà, els receptors també parlaran un o els dos idiomes.

Els nostres objectius seran els següents:

Recepció dels drets d’ús, procedents de diversitat d’Autors, que ofereixin desinteressadament els seus treballs literaris per a la seva edició i posterior venda solidària.

Tots els beneficis nets per la venda d’aquest llibre, seran destinats: 50% Institut Català d’Oncologia de l`Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, gestionats per la Fundació Badalona contra el Càncer i el 50% restant a altres necessitats socials diverses .

Per aconseguir les seves finalitats, l’associació realitza les activitats següents:

Edició, promoció i venda solidària dels llibres que ens siguin cedits els seus drets d’ús, els beneficis nets seran destinats solidàriament als següents destinataris:

1.-  El 50% dels beneficis nets per la venda d’aquests llibres, seran destinats a l´Institut Català d’Oncologia de l`Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, gestionats per la Fundació Badalona contra el Càncer.

2.- El 50% restant es destinarà a altres necessitats socials diverses :

A.- A ajudes d’alimentació del menjar del mig dia a persones que ho necessitin a la ciutat de Badalona, mitjançant el lliurament de vals-menjador en determinats establiments de la nostra ciutat.

B.- La possibilitat d’ajuts, a través de les AMPAS que ho sol·licitin, de materials escolars a famílies d’alumnes que ho necessitin.

C.- Ajuts solidàries econòmiques i de companyia i acompanyament a persones grans que ho necessitin a Badalona, la nostra ciutat.

D.- Ajuda de manteniment i reparació d’instal·lacions casolanes, a persones grans que econòmicament ho necessitin.

E.- Poden haver diversitat d’altres tipus d’ajuda, sempre que aquests s’adaptin als objectius solidaris d’aquesta Associació.

També es podran acceptar aportacions de persones particulars, que en determinats moments i circumstàncies, desitgin implicar-se en ajudar-nos a arribar a bon port determinats projectes enumerats en els punts u i dos, de l’article primer d’aquests estatuts.

Tots els conceptes enumerats en aquest article segon d’aquests estatuts, sempre s’adaptaran als recursos que en cada moment, aquesta Associació disposi i si aquests poden ser utilitzats.

En queda exclòs tot ànim de lucre.

Aquest llibre, en principi està previst que es promocioni en diversos llocs Catalunya, sempre que per a això es donin les condicions idònies.

Només dir-vos, que “Mis Nueve Senderos Mentales”, ha estat la meva primera cessió de drets d’ús, la segona edició del mateix sorgirà en llengua catalana, a primers de gener del 2018 .

A més estem gestionant la possibilitat que aquest llibre ser pugui vendre en totes les Oficines de Correus de tot Catalunya. També hem aconseguit un preu per enviament de 2,20 euros a tota Catalunya i Espanya.

Equip de treball i d´activitats: 

Gestiona, coordina i promociona aquest projecte: la Empresa  INSEFA de Badalona.

Assessorament Solidari: Fundació Badalona contra el Càncer.

Col·labora desinteresadament en aquets projecte: l`Asociació Catalana d’Activitats Solidàries, del Districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

S’adhereix desinteressadament a aquest projecte solidari: Gotic Terapèutic Center, d’Hostafrancs de Barcelona.  

Col·labora desinteressada i solidàriament cedint els drets d´us de  un dels seus llibres registrats i voluntàriament,dedicant el seu temps lliure a la consecució d’aquest projecte,  l´Autor: Elhiot Roures (Elias Robles Ferrero), de Badalona.

Telèfon de contacte:

vesprades de 17 a 20 hores Dilluns o, dijous): 652 671 731 (Sr. Elias)

Per a més informació:  progres.i.natura@gmail.com    Assumpte: Voluntaris projecte Solidari.

  •  Si coneixes a altres persones que els pugui interessar ser voluntaris d’aquest solidari projecte, dóna’ls el meu telèfon i que em truquin. Moltes Gràcies.
Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en 09.- Necessitem Voluntaris per al nostre Solidari Projecte. i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari. Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s