Llibre Solidari: “Mis Nueve Senderos Mentales”. Petició d´Ajuda.

Per la present us comunico que el meu llibre solidari, sortirà de la impremta dilluns que ve 16 o, el dimarts 17. De moment per problemes de logística, només es vendrà a Badalona.

Els nostres objectius seran els següents:

Recepció dels drets d’ús, procedents de diversitat d’Autors, que ofereixin desinteressadament els seus treballs literaris per a la seva edició i posterior venda solidària.

Tots els beneficis nets per la venda d’aquest llibre, seran destinats: 50% Institut Català d’Oncologia de l`Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, gestionats per la Fundació Badalona contra el Càncer i el 50% restant a altres necessitats socials diverses .

Per aconseguir les seves finalitats, l’associació realitza les activitats següents:

Edició, promoció i venda solidària dels llibres que ens siguin cedits els seus drets d’ús, els beneficis nets seran destinats solidàriament als següents destinataris:

1.-  El 50% dels beneficis nets per la venda d’aquests llibres, seran destinats a l´Institut Català d’Oncologia de l`Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, gestionats per la Fundació Badalona contra el Càncer.

2.- El 50% restant es destinarà a altres necessitats socials diverses :

A.- A ajudes d’alimentació del menjar del mig dia a persones que ho necessitin a la ciutat de Badalona i altres llocs, mitjançant el lliurament de vals-menjador en determinats establiments de la nostra ciutat.

B.- La possibilitat d’ajuts, a través de les AMPAS que ho sol·licitin, de materials escolars a famílies d’alumnes que ho necessitin.

C.- Ajuts solidàries econòmiques i de companyia i acompanyament a persones grans que ho necessitin a Badalona,  altres llocs de l´Area Metropolitana, de moment.

D.- Ajuda de manteniment i reparació d’instal·lacions casolanes, a persones grans que econòmicament ho necessitin.

E.- Poden haver diversitat d’altres tipus d’ajuda, sempre que aquests s’adaptin als objectius solidaris d’aquesta Associació.

També es podran acceptar aportacions de persones particulars, que en determinats moments i circumstàncies, desitgin implicar-se en ajudar-nos a arribar a bon port determinats projectes enumerats en els punts u i dos, de l’article primer d’aquests estatuts.

F.- Molt Important: Aquest llibre a partir de l’1 de novembre, es vendrà en diversos punts de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i en nous de tot Catalunya, que vosaltres ens oferiu.
Oncologia de Can Ruti i Activitats Solidàries, és el nostre primer objectiu, però aquests objectius poden ser extensibles a altres punts del territori de Catalunya que siguin necessaris. Per a això necessitem persones voluntàries que disposin d’unes hores a la setmana, qualsevol dia d’aquesta, de dilluns a dissabte, per ajudar-nos a la promocion i venda de l’esmentat llibre, de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

G.- Tenim previst, dedicar els dissabtes a la tarda, de 3 hores de durada a realitzar les següents Activitats Culturals Solidàries, en els llocs que desinteressadament cedeixin les seves instal·lacions per aquest menester, com a mitjà d’accés, només serà necessària la presentació d’un exemplar d’aquest llibre:

1.- Aliments Naturals, propietats terapèutiques, nutricionals i contraindicacions.

2.- Remeis Casolans Naturals, la seva coherència, els seus usos complementaris, les seves contraindicacions i els seus efectes placebo.

3.- Normes de recol·lecció, usos i contraindicacions de les plantes medicinals en entorns naturals, a més de les seves limitacions i mitjans de protecció contra les persones deprevadoras en entorns protegits ecològicament.

4.- Solucions complementàries naturals a problemes crònics de salut, així, com les condicions adverses en l’ús d’aquestes solucions complementàries.

5.- Teràpies de Grup, es ensenyés als assistents a fer servir la informació acumulada en el seu cervell per crear sensacions especials a les que podriem anomenar “Desplaçaments Mentals”, a més de a controlar des del nostre cervell situacions fisiològiques adverses crircunstanciales

6.- Diversitat de temes, entre els quals bé es podrien trobar els següents:

6a.- Tècniques de massatge i automassatge amb canyes de bambú.
6B.- Numerologia cabalística.
6C.- fisiognomia Terapèutica.
6D.- Quiromància.
6.E.- Grafologia.

Tots els conceptes enumerats en aquest article segon d’aquests estatuts, sempre s’adaptaran als recursos que en cada moment, aquesta Associació disposi i si aquests poden ser utilitzats.

En queda exclòs tot ànim de lucre.

Aquest llibre, en principi està previst que es promocioni en diversos llocs Catalunya, sempre que per a això es donin les condicions idònies.

Només dir-vos, que “Mis Nueve Senderos Mentales”, ha estat la meva primera cessió de drets d’ús, la segona edició del mateix sorgirà en langua catalana a primers de proxim any  2018.

Estem gestionant la possibilitat a enviar aquest llibre a diversos punts de Catalunya, amb un increment dels costos de Correus. 2,20 euros de increment.

Equip de treball i d´activitats:

Gestiona, coordina i promociona aquest projecte: la Empresa  INSEFA de Badalona.

Assessorament Solidari: Fundació Badalona contra el Càncer.

Col·labora desinteresadament en aquets projecte: l`Asociació Catalana d’Activitats Solidàries, del Districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

S’adhereix desinteressadament a aquest projecte solidari: Gotic Terapèutic Center, d’Hostafrancs de Barcelona.

Col·labora desinteressada i solidàriament cedint els drets d´us de  un dels seus llibres registrats i voluntàriament,dedicant el seu temps lliure a la consecució d’aquest projecte:

l´Autor: Elhiot Roures (Elias Robles Ferrero), de Badalona.

Telèfon de contacte:

vesprades de 17 a 20 hores Dilluns o, dijous): 652 671 731 (Sr. Elias)

Per a més informació:  progres.i.natura@gmail.com    Assumpte: Voluntaris projecte Solidari.

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en 06.- Necesitamos Voluntarios Solidarios Altruistas para promocionar un proyecto interesante. i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari. Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s