Llibre Solidari: “Mis Nueve Senderos Mentales”. Edicció.

Per la present us comunico que el meu llibre solidari, sortirà de la impremta dilluns que ve 16 o, el dimarts 17. De moment per problemes de logística, només es vendrà a Badalona.

Els nostres objectius seran els següents:

Recepció dels drets d’ús, procedents de diversitat d’Autors, que ofereixin desinteressadament els seus treballs literaris per a la seva edició i posterior venda solidària.

Tots els beneficis nets per la venda d’aquest llibre, seran destinats: 50% Institut Català d’Oncologia de l`Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, gestionats per la Fundació Badalona contra el Càncer i el 50% restant a altres necessitats socials diverses .

Per aconseguir les seves finalitats, l’associació realitza les activitats següents:

Edició, promoció i venda solidària dels llibres que ens siguin cedits els seus drets d’ús, els beneficis nets seran destinats solidàriament als següents destinataris:

1.-  El 50% dels beneficis nets per la venda d’aquests llibres, seran destinats a l´Institut Català d’Oncologia de l`Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, gestionats per la Fundació Badalona contra el Càncer.

2.- El 50% restant es destinarà a altres necessitats socials diverses :

A.- A ajudes d’alimentació del menjar del mig dia a persones que ho necessitin a la ciutat de Badalona, mitjançant el lliurament de vals-menjador en determinats establiments de la nostra ciutat.

B.- La possibilitat d’ajuts, a través de les AMPAS que ho sol·licitin, de materials escolars a famílies d’alumnes que ho necessitin.

C.- Ajuts solidàries econòmiques i de companyia i acompanyament a persones grans que ho necessitin a Badalona, la nostra ciutat.

D.- Ajuda de manteniment i reparació d’instal·lacions casolanes, a persones grans que econòmicament ho necessitin.

E.- Poden haver diversitat d’altres tipus d’ajuda, sempre que aquests s’adaptin als objectius solidaris d’aquesta Associació.

També es podran acceptar aportacions de persones particulars, que en determinats moments i circumstàncies, desitgin implicar-se en ajudar-nos a arribar a bon port determinats projectes enumerats en els punts u i dos, de l’article primer d’aquests estatuts.

Tots els conceptes enumerats en aquest article segon d’aquests estatuts, sempre s’adaptaran als recursos que en cada moment, aquesta Associació disposi i si aquests poden ser utilitzats.

En queda exclòs tot ànim de lucre.

Aquest llibre, en principi està previst que es promocioni en diversos llocs Catalunya, sempre que per a això es donin les condicions idònies.

Només dir-vos, que “Els meus Nou Senderisme Mentals”, ha estat la meva primera cessió de drets d’ús, la segona edició del mateix sorgirà en langua catalana a primers de novembre 2017.

Estem gestionant la possibilitat a enviar aquest llibre a diversos punts de Catalunya, amb un increment dels costos de Correus.

Per a més informació: progres.i.natura@gmail.com
Aquest text el va escriure: Elhiot Roures (Elias Robles Ferrero)

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en 06.- Els meus llibres. i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari. Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s