Molts Indigents a Barcelona (Catalunya)

 

Resultado de imagen de sin techo en Barcelona

És curiós, mentres els nostres polítics catalans (Parlament de Catalunya) i barcelonins (Ajuntament de Barcelona), es distreuen amb això i allò, a la ciutat de Barcelona, capital de Catalunya, els indigents que en aquests moments dormen a la intempèrie, amb la passivitat amorfa i parepatetica d’aquests polítics, superen el miler.

Vostès van ser elegits, per la resta de ciutadans que els va venir de gust votar, però ells no ho van fer (Indigents), ja que la indigència té aquestes seqüeles i aquestes diverses persones, segurament no estan censats i a més no produeixen, per tant, des del meu punt de vista, aquests no són interessants ia més són invisibles davant la resta de la societat.

Jo mai vaig entendre, com els actuals polítics del post-franquisme o de les “demosgracias”, són tan insensibles a les calamitats dels altres i és una pena, perquè amb la d’edificis locals autonòmics i estatals que hi ha buits a la ciutat de Barcelona, no hi hauria la possibilitat que els nostres polítics sortissin de la seva letargia, com abans deia, parepatetico i amorf i solucionessin d’una punyetera vegada tan insocial i denigrant situació social marginal?

Haver si tinc sort i aquest missatge arriba als departaments de “Benestar Social” de l’Ajuntament de Barcelona o, de la Generalitat de Catalunya i, … ACTUEN.

Això ho va a pensar, el va sentir i el va escriure: Elhiot Roures (Elias Robles Ferrero), un lliure pensador, que fins i tot malgrat les circumstàncies, creu en les persones, encara que com és aquest cas, aquestes siguin polítics o, indigents.

 

Postdata: Si coneixes a algun polític local o, autonòmic, ajudeu-me a que li arribi, aquest missatge, intueixo que si el el rep, el reflexionés i actués?

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en 04.- Això és perquè ho meditis tu i diguis alguna cosa?, 13.- Diversitat de texts escrits en Llengua Catalana. Diversidad de textos escritos en Lengua Catalana., 18.- Critiques Socials. Criticas Sociales y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deixa un comentari. Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s