El meu agraïment.

Curiós racó de la plaça de Pompeu Fabra de Badalona (Catalunya).

Català:

El meu agraïment a aquestes persones vives o difuntes, que en determinats moments de la meva vida, em van ajudar a crear en la meva ment sentiments capaços de produir situacions i sensacions com les que avui exposaré en aquesta pàgina.

Siguin per uns i altres, a més del meu agraïment, el meu afecte, el meu record.

Español:

Mi gratitud a esas personas vivas o difuntas, que en determinados momentos de mi vida, me ayudaron a crear en mi mente sentimientos capaces de producir situaciones y sensaciones como las que hoy expondré en esta página.

Sean para  Unos y Otros, además de mi gratitud, mi cariño, mi recuerdo.

Autor: Elhiot Roures (Elias Robles Ferrero)

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en 02. Reflexions Místiques. Reflexiones Místicas., 06. Les meves reflexions mentals diuversas. i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari. Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s