02.- Necessitem Voluntaris Solidaris Circumstancials a Badalona.


Imagen relacionada

Un reduït grup de veïns de Badalona, hem pres la decisió de crear una Associació Catalana d’Activitats Solidaries contra el Càncer, en el seu extracto resumit us adjuntem per la vostra valoració:

Extracte dels Estatuts

Capítol I. La denominació, els fins i el domicili

Article 1Amb la denominació Associació Catalana d’Activitats Solidàries contra el Càncer (C.G),  es constitueix aquesta entitat, que regula les seves activitats d’acord amb el que estableix la Llei 4/2008, de 24 d’abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques; la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d’associació, i els seus estatuts.

Article 2Els fins de l’associació són:

1.- Recepcions solidàries d’obres literàries d’autors literaris, els quals les cediran desinteressadament per a la seva edició per aquesta associació, pel temps que les dues parts de comú acord decideixin.

2.- La destinació dels beneficis nets generats per la venda de cadascuna d’aquestes obres literària seran destinats a:

A.- Promocionar projectes hospitalaris d’investigació de malalties de tipus cancerigen, pel temps i en les condicions que l’Associació i el Centre Hospitalari, de mutu acord decideixin.

B.- També, si es donen les circumstàncies ?, aquesta Associació podrà decicar part dels seus ingressos a promocionar o, a col·laborar en projectes de recerca universitària en grups d’estudiants de l’últim curs universitari de medicina.

C.- El camp d’acció i gestió d’aquestes activitats, es limités, única i exclusivament al Àrea Metropolitana de Barcelona.Per aconseguir les seves finalitats, l’associació realitza les activitats següents:

1.- Edició, promoció i venda de les obres literàries cedides desinteressadament pels seus Autors a aquesta Associació, pel temps i les condicions que de comú acord ambdues parts decideixin.

2.- Els beneficis nets rebuts per la seva promoció, distribució i vendes, seran destinats integrament a tot l’esmenta’t en l’article anterior (article 2).En queda exclòs tot ànim de lucre.

Queda clar que cap dels socis d’aquesta Associació, ocupi el càrrec que ocupi ?, no podrà rebre cap tipus de remuneració econòmica per les activitats que realitzi, ni tampoc estarà obligat a abonar cap tipus de quota per formar part de la mateixa, tant com a Soci o, Càrrec de Junta.

Aixo ho ha escrit: Elies Robles Ferrero, un veí de Badalona, en tractament de càncer i autor i donant l’esmentat llibre.

Com a iniciativa, ens han estat cedits els drets d’ús, d’autor i d’edició, del llibre registrat a nivell universal, en el Registre de la Propietat Intel·lectual del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, titulat: “Mis Nueve Senderos Mentales” , els beneficis nets, aconseguits per la seva venda (cinc euros per unitat), seran lliurats al Departament d’Oncologia de l’Hospital Germans Trias i Pujol, per al seu ús en treballs d’investigació sobre el càncer.

El nostre objectiu:

Per què això es converteixi en realitat, necessitariem persones voluntàries, només un matí o, una tarda a la setmana, que en el lloc que ens toqui ens ajudin a promocionar i a vendre aquest llibre.

L’objectiu és molt ambiciós i de aconseguir-ho, tots ens sentiríem molt orgullosos dels objectius aconseguits pels receptors del conjunt aquests donatius.
SI estàs interessat en participar en la nostra primera reunió informativa, ens pots deixar, el teu correu o, el teu telèfon i nosaltres, sense cap compromís, et convidarem a aquesta reunió i tu decideixes.

El meu  contacte: progres.i.natura@gmail.com i 652.671.731 Assumpte: Voluntari.

Anexo de contenidos del libro solidario: 

“Mis Nueve Senderos Mentales”.

Indice literario de contenidos de este libro:

01.- Destinación solidaria de este libro.

02.- Mi gratitud.

03.- Datos literarios del libro.

04.- Perfil del Autor de este libro.

07.- Introducción.

12.- Primer Sendero.

“Aquella hermosa Energía”.

19.- Segundo Sendero.

“El sendero del Delfín”.

25.- Tercer Sendero.

“Intercambio Energético”.

31.- Cuarto Sendero.

“Guías del Universo”.

36.- Quinto Sendero.

¿“Retorné a mi Pasado”?

44.- Sexto Sendero.

“El Oasis de la Vida”.

48-,  Séptimo Sendero.

“Akhineht”.

51,. “La Cruz de Akhineht”.

54.- Octavo Sendero.

“ ¿Yo regrese de la Muerte?”.

67.- Noveno Sendero.

“¿Lo mío no fue un sueño?”.

73.- Mis Desplazamientos Mentales.

76.- ¿Cómo realizar un Trayecto Mental?

81.- Situaciones o, Estados de Conciencia.

87.- ¿Para buscar a Dios? Y, ¿Qué puedo hacer?

88.- Mis conclusiones a todo lo escrito.

92.- Despedida.

94.- La Mente Humana y el Ser Humano.

95.- Índice de contenidos de este libro.

“Cuándo te lo leas, ¿intuyo que te va a agradar?

Curiositat:El nostre humil objectiu seria vendre cent llibres en cada presentació setmanal, el que suposaria lliurar a l’esmentat Departament d’Oncologia: 100 llibres x 4 setmanes x 5 euros: 2000 euros mensuals x 12 mesos: 24.000 euros anuals.

2 respuestas a 02.- Necessitem Voluntaris Solidaris Circumstancials a Badalona.

  1. Nuestra propuesta era más informativa, que de petición de ayuda, y porque algunos miembros de la Associacio, decían que la gente de Badalona era supersolidaria y que conseguiríamos mas de una veintena de voluntarios,

  2. Que triste, que en una ciudad de mas de 210.000 habitantes, ni una sola persona a través de twitter, se haya ofrecido como voluntario, para ayudar a llevar adelante este proyecto.
    Increíble, pero real.

Deixa un comentari. Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s